ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

OBSH: Kufijtë s’mund të mbesin të mbyllur përgjithmonë, shtetet duhet ta luftojnë virusin

Ndalimet për udhëtimet ndërkombëtare nuk mund të zbatohen për një kohë të pacaktuar, dhe vendet duhet të bëjnë më shumë për të...