ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Angellovska: 6.5 milionë denarë u shkurtuan nga shfrytëzuesit buxhetor dhe dje u ridestinuan

Mjetet prej 6,5 miliardë denarë që Qeveria dje me dekret i ridestinoi janë siguruar nga të gjithë shfrytëzuesit e buxhetit. Shkurtimet, siç shpjegoi ministrja...

Anëtarë të Qeverisë kishin kontakte me Zaevin, presin udhëzime se a do të testohen

Anëtarë të Qeverisë kanë pasur kontakt me kryetarin e LSDM-së, Zoran Zaev, i cili është testuar për Kovid-19, pasi kishte kontakt me një të...

Kovid-19, ministrja e Financave i publikoi tre skenarë të krizës ekonomike

Ministrja e Financave, Nina Angellovska ka njoftuar se dikasteri që udhëhiqet nga ajo ka tre skenarë të krizës ekonomike të shkaktuar nga virusi korona,...