ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Dimitrov: Raportet me fqinjët janë të rregulluar

https://www.youtube.com/watch?v=4TDZbm5bdik&feature=youtu.be Është tepër e rëndësishme ajo që Komisioni evropian ka qëndrim parimor në lidhje me gjuhën maqedonase...

RMV rrezikon regres në negociatat me BE-në? Përgjigjen Spasovski, Osmani dhe Dimitrov

https://www.youtube.com/watch?v=0dgazWayfdY&feature=youtu.be Korniza negociuese e Komisionit Evropian për Maqedoninë e Veriut po vjen në një kohë delikate, kur...

As pas 1 korrikut nuk mund të shkojmë në shtetet e BE-së?Dimitrov: Tash për tash pak shtete i plotësojnë kushtet

https://youtu.be/4BTkeKYSkjg Qytetarët e Maqedonisë së Veriut rrezikohen që edhe pas 1 korrikut të mos mund të shkojnë...