ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Për çfarë nuk mund të merren vesh BDI-ja dhe LSDM-ja? Ahmeti këmbëngul që në vitin e parë të Qeverisë së re Kryeministri të jetë...

https://youtu.be/wdAywDM_3ic Jo vetëm për postin e kryeministrit shqiptar, por LSDM-ja dhe BDI-ja nuk mund të gjejnë gjuhë...