ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Thaçi: Zgjedhjet ishin korrekte

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi pas votimit ka komentuar procesin zgjedhor të ditës së sotme. Ka vlerësuar se ishin korrekte.

Thaçi në Jazhincë: Familjet që nuk kanë asnjë të punësuar, t’u punësohet të paktën një familjar

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi ka realizuar takime me qytetarë në Odër, Neproshten, Kopanicë, Shemshovë, Uzurmisht dhe Jazhincë. Në...

Thaçi kritikon Bujar Osmanin: Aktorë nuk na duhen, ka kohë për aktorë

Në konferencën për media PSDH ka kritikuar zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bujar Osmanin nga BDI se gjatë kësaj periudhe të pandemisë së Kovid-19 është...