ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Dimitrievski: Rasti është i montuar, jam i bindur

Pas njoftimit të Prokurorisë Publike të Kumanovës se nuk ka bazë për të ngritur rast mbi padinë kundër kryetarit të Kumanovës, Maksim...

Prokuroria e hodhi poshtë padinë penale kundër Dimitrievskit

Padia penale në prokurori ishte dorëzuar më 24 prill të vitit 2020 kundër dy personave, me akuzat se personat gjatë epidemisë së...

Dimitrievski hedh dyshime mbi testet e Ministrisë së Shëndetësisë, ritestohet dhe del negativ me COVID-19

Një javë pasi pasi doli se është pozitiv me COVID-19, sot Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski përmes Facebookut të tij ka njoftuar...