ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

LSDM: Krijojmë shumicë parlamentare të çliruar nga nacionalizmi

LSDM i vazhdon bisedimet serioze për formimin e shumicës së qëndrueshme parlamentare dhe për koalicion qeverisës me mandat të plotë, katërvjeçar stabil,...

“Vazhdojnë negociatat serioze për të zgjedhur kuadro të përgjegjshme”, thonë nga LSDM-ja

Edhe pesë ditë skadon afati, pas të cilit presidenti Stevo Pendarovski duhet ta dorëzojë mandatin për formim të Qeverisë.