ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Liga e Kampionëve do të zhvillohet në korrik dhe gusht

Thuajse se i gjithë futbolli në Evropë është pezulluar për shkak të pandemisë së Koronavirus dhe pasiguria do të vazhdojë edhe kur do të...