ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Ora policore, Kumanova do të ndihmojë Likovën me burime

Kumanova do ta ndihmojë Likovën me burime në ballafaqimin me epideminë e koronavirusit, gjatë karantinës do të punojnë operatorët ekonomikë të cilët...

Kërkohet të shpallet gjendje krize në Kumanovë dhe dezinfektim i banesave kolektive

Shtabi i krizës në Kumanovë, në mbledhjen e 17-të me radhë që e ka mbajtur sot, ka sjellë vendimet siç janë: Qeveria e Maqedonisë...