ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Kufiri me Kosovën dhe Serbinë mbetet i hapur, protokoll i veçantë për transportin ndërkombëtar

https://www.youtube.com/watch?v=GiShX8JG5n0&feature=youtu.be Kufiri me Kosovën dhe Serbinë do të jetë i hapur dhe qytetarët do të mund të...

RMV-ja mbyll kufirin me Kosovën dhe Serbinë?! Nesër diskuton Komisioni për sëmundje ngjitëse

https://www.youtube.com/watch?v=NHMnkf7gG44&feature=youtu.be Rritja e vazhdueshme e numrit të rasteve të reja nga koronavirus, paraqet kërcenim që kufijtë të...

As pas 1 korrikut nuk mund të shkojmë në shtetet e BE-së?Dimitrov: Tash për tash pak shtete i plotësojnë kushtet

https://youtu.be/4BTkeKYSkjg Qytetarët e Maqedonisë së Veriut rrezikohen që edhe pas 1 korrikut të mos mund të shkojnë...