ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

KSHZ: E Majta dhe ASH&AAA me ankesa për manipulime në procesin zgjedhor

https://www.youtube.com/watch?v=e-8o3_f4R7U Deri në orën 18:00 deri në KSHZ nuk arritur asnjë ankesë në lidhje mbledhjen e votave...

Derkovski: I uroj qytetarët për kapacitetin demokratik që e shprehën sot

Kryetari i KSHZ-së, Oliver Derkovski ka uruar qytetarët e Maqedonisë së Veriut për kapacitetin demokratik që e shprehën gjatë ditës së sotme...

KSHZ miratoi protokollin, në zgjedhje me doreza dhe maska

Komisioni Shtetëror Zgjedhor e ka miratuar protokollin se si do të votohet në zgjedhjet e 15-korrikut. Çdo votues do...