ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Dimitrievski hedh dyshime mbi testet e Ministrisë së Shëndetësisë, ritestohet dhe del negativ me COVID-19

Një javë pasi pasi doli se është pozitiv me COVID-19, sot Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski përmes Facebookut të tij ka njoftuar...