ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Nesër nis regjistrimi i nxënësve në klasë të parë, shkollat me protokol për pranimin e prindërve dhe fëmijëve

https://www.youtube.com/watch?v=OY0Ke1GcXm8 Këtë vit regjistrimi i i nxënësve në klasë të parë nuk do të jetë sikur herave...