ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Lajen: Ky është moment historik në Evropë

Kryetarja e Komisionit evropian, Ursula fon der Lajen, deklaroi se me përgjigjen e arritur për pakon buxhetore të BE-së prej 1.824 miliardë...

KE: Vala e dytë e epidemisë është e pashmangshme

Vala e dytë e epidemisë së Kovid-19 është e pashmangshme, deklaroi sot eurokomisarja për shëndetësi, Stella Kiriakidis dhe shtoi se me rëndësi...

KE-ja e përforcon kontrollin mbi aktivitetet e kompanive të huaja

Komisioni Evropian (KE) synon të kryejë inspektime më të hollësishme të kompanive të huaja për t’i parandaluar at]o të përdorin subvencione shtetërore,...

KE paralajmëron plan se si t’i mbrojnë zgjedhjet nga lajmet e rreme

Nënkryetarja e Komisionit Evropian, Vera Jurova premtoi se mbrojtja e zgjedhjeve të lira dhe korrekte nga lajmet e rreme dhe dezinformatat do të jetë...