ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

“Zaev e largoi nga tavolina Kryeministrin shqiptar”. Zejdi: ASH-AAA në rrugë të mbarë drejt marrëveshjes me LSDM-në

https://youtu.be/8WwCaKsUi6g Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa është në rrugë të mbarë drejt marrëveshjes për krijim të...