ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Veseli: Është hipokrizi të flitet për zgjedhje në këtë situatë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, pas takimit me presidentin Hashim Thaci bëri thirrje që të respektohet Kushtetuta dhe të mbrohet vullneti...