ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Kryeinspektorja sanitare-shëndetësore, Buhova në vetëizolim nga Covid-19

Drejtoresha e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor (ISHSSH), Irina Sotirova Buhova është në vetëizolim, për shkak se ka pasur kontakt me familjar...