ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Inspektorati i Tregut e ka mbyllur klubin e natës në Strumicë

Inspektorati Shtetëror i Tregut e ka mbyllur klubin e natës në Strumicë, "Avatar" i cili gjatë fundjavës kishte organizuar aheng me qindra...

Sanksion kundërvajtës për lokalin ku qëndronte Mickoski

Lokali ku dje qëndronte lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski do të sanksionohet pasi pronarët kanë penguar të kryejnë detyrën zyrtare inspektorët e...

Një inspektor i tregut në Kumanovë pozitiv me Kovid-19, mbyllet reparti, njoftoi Paunovski

Një inspektor i Tregut i Kumanovës është infektuar me Kovid-19 dhe për këtë do të mbyllet tërë sektori i Inspektoratit të Tregut...