ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Maqedonia feston dy Ilindenët, Pendarovski: Çdo keqpërdorim i pushtetit të rinjtë i largon gjithnjë e më shumë

https://youtu.be/5cZeLLXBn48 Sivjet Ilindenin e festojmë me një lëvizje të rëndësishme drejtë realizimit të qëllimeve tona strategjike –...

Maqedonas, shqiptarë, vllehë dhe serbë të bashkuar kundër Otomanëve

https://www.youtube.com/watch?v=VjP9-UZcawI Kaluan 117 vjet nga Kryengritja e Ilindenit e cila filloi më 2 gusht të vitit 1903...