ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Riker: SHBA-ja dhe BE-ja mbeten të angazhuara në procesin e normalizmit të marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë

Zëvendës sekretari amerikan i Shtetit për Evropë dhe Euroazi, Filip RIker sot në Bruksel do të takohet me Mirosllav Lajçakun, përfaqësuesin e...