ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

ESHS: Vitin e kaluar për 3,6 për qind rritje të vdekshmërisë në krahasim me vitin 2018

Numri i vdekjeve në vend, vitin e kaluar u rrit për 3,6 për qind në krahasim me vitin 2018 dhe është 20.446....