ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Den Donçev demanton audio dhe video incizimet e publikuara

Ish-drejtori i Fondit Shëndetësor, Den Donçev, përgënjeshtron incizimet e publikuara këto ditë ku përveç tre audio incizimeve, është publikuar edhe një video...