ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Shtrenjtohet benzina, lirohet dizeli, çmime të reja për derivatet e naftës

Për gjysmë denari do të shtrenjtohet benzina, dhe për aq do të lirohet dizeli. Për një denar, do të lirohet edhe vaji...

Derivatet e naftës do të rriten deri në 3 denarë

Në Maqedoninë e Veriut do të rriten çmimet e derivateve të naftës. Eurosuper 95 do të shtrenjtohet për 3 denarë, kurse Dizeli dhe Eurosuper 98...