ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Katër fudbollistë nga Renova dhe dy nga Shkëndija janë pozitivë me korona virus

Koronavirusi preku edhe në futbollin në vendin tonë, më saktë në klubet tetovare Renova dhe Shkëndija. Katër persona nga Renova dhe dy...