ZGJEDHJET

ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

72 orë para ndeshjes së futbollit test për të gjithë lojtarët, protokolle të reja nga Qeveria

https://www.youtube.com/watch?v=tOeaLODTpNA&feature=youtu.be Ngjarjet do të mund të organizohen në ambient të hapur dhe me kapacitet prej 50%, duke...

Kufiri me Kosovën dhe Serbinë mbetet i hapur, protokoll i veçantë për transportin ndërkombëtar

https://www.youtube.com/watch?v=GiShX8JG5n0&feature=youtu.be Kufiri me Kosovën dhe Serbinë do të jetë i hapur dhe qytetarët do të mund të...

Filipçe: Krahasimi i thjeshtë i numrave për COVID-19 nuk e jep pasqyrën e vërtetë të situatës

Krahasimi i thjeshtë vetëm i numrave nuk është tregues i situatës, por është e rëndësishme të dihet se cila është arsyeja e...

Dimitrov: Ende nuk ka rekomandim për mbyllje të kufijve me Kosovën dhe Serbinë

Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov deklaroi sot se ende nuk ka ndonjë rekomandim përfundimtar nga Komisioni për Sëmundje Infektive në...

7 mijë persona kanë humbur vendin e tyre të punës në Maqedoni shkaku i krizës me korona virusin

Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Milla Carovska, nuk e di saktësisht se sa qytetarë deri tani kanë paraqitur humbjen e vendeve të tyre...

Teste për diagnostikim të shpejtë për prani të virusit Sars-Cov-2

Ministria e Shëndetësisë informon se testet për diagnostikimin e shpejtë të pranisë së virusit Sars-Cov-2 janë shpërndarë dhe ato janë duke u...

Për shkak të COVID-19 në Beograd shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Kryetari i Qytetit të Beogradit, Zoran Radojçiq, me propozim të Shtabit për gjendje të jashtëzakonshme, solli vendim për shpalljen e gjendjes së...

Drejtoresha e Spitalit të Kumanovës pozitive në koronavirus

Drejtoresha e Spitalit të Përgjithshëm Kumanovë, Snezhana Zaharieva, njoftoi këtë mëngjes në rrjetet sociale se është pozitive për COVID-19.

OBSH: Bota është e lumtur që ka aq kandidatë për përpunimin e vaksinës

Organizata Botërore e Shëndetësisë kumtoi se bota është e lumtur që ka aq shumë vaksina eksperimentale për Kovid-19, që konfirmon me faktin...

Do të bëhet skrining i gazetarëve dhe punonjësve të mediave për COVID-19

Ministria e Shëndetësisë me kërkesë të Shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) në ditët në vijim do të organizojë skrining pa pagesë...

Një i burgosur në Idrizovë pozitiv në COVID-19

Në burgun në Idrizovë është regjistruar i burgosuri i parë pozitiv me koronavirus Kovid – 19. Krahas të infektuarit nga virusi, në...

RMV-ja mbyll kufirin me Kosovën dhe Serbinë?! Nesër diskuton Komisioni për sëmundje ngjitëse

https://www.youtube.com/watch?v=NHMnkf7gG44&feature=youtu.be Rritja e vazhdueshme e numrit të rasteve të reja nga koronavirus, paraqet kërcenim që kufijtë të...