ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Dezinfektohen rrugët në Çair

Sot, intensivisht kanë punuar shërbimet komunale të Komunës së Çairit. Janë dezinfektuar një numër i madh i hapësirave publike, si rrugë lokale dhe vende të...

FOTO / Në Çair filloi dezinfektimi i banesave kolektive

Komuna e Çairit sot ka filluar procesin e dezinfektimit të banesave kolektive. "Masat preventive për mbrojtje nga virusi Covid 19, Komuna e Çairit i vazhdon...