ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Çfarë ndodhi mbrëmë në burgun e Shutkës dhe Idrizovës? Deklarohet Drejtoria për parashtrim të sanksioneve

Nga Drejtoria për parashtrim të sanksioneve për TV 21 kanë deklaruar se nga Burgu i Idrizovës kanë ikur dy persona. Për rastin janë vërejtur...

Në burgun e Shutkës është gjetur i vdekur një 47-vjeçar

Më 8 prill 2020, në ora 04:30 në Sektorin e Punëve të Brendshme në Shkup, A.Gj., i punësuar në Burgun e Shkupit, ka denoncuar...

Dy të burgosur në Kumanovë përleshen fizikisht, njëri dërgohet në spital

TV 21 ka mësuar se në Burgun e Kumanovës dy të burgosur janë përleshur fizikisht, për çfarë njëri ka pësuar lëndime të trupore dhe...