ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

RMV rrezikon regres në negociatat me BE-në? Përgjigjen Spasovski, Osmani dhe Dimitrov

https://www.youtube.com/watch?v=0dgazWayfdY&feature=youtu.be Korniza negociuese e Komisionit Evropian për Maqedoninë e Veriut po vjen në një kohë delikate, kur...

Osmani: Për shkak të lajmeve të rreme qytetarët s’i respektojnë masat kundër Kovid-19

Problemi më i madh në shtet nuk është mosrepsktimi i masave për mbrojtje nga virusi korona, por lajmet e rreme të cilat...

“Vendimet e sotme të Qeverisë nuk janë zgjidhje ad-hok, por strategji afatgjate”, deklaroi Osmani

"Vendimet e sotme për lehtësimin e masave restriktive nuk janë zgjidhje ad hok, por janë pjesë e strategjisë më afatgjate të Qeverisë se si...

Thaçi kritikon Bujar Osmanin: Aktorë nuk na duhen, ka kohë për aktorë

Në konferencën për media PSDH ka kritikuar zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bujar Osmanin nga BDI se gjatë kësaj periudhe të pandemisë së Kovid-19 është...

Osmani realizoi video – takim me Varhejin

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sot përmes video-konferencës mbajti takim me Oliver Varheji, Eurokomisioner për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim,...