ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Edhe Zaevi i komentoi “bombat” për Mickoskin

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev ka komentuar "bombat" ku dëgjohet duke folur lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Zaev mohon...

Mickoski i komentoi “bombat” për “Perandorinë”

Bombat i komentoi lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.  Thotë se ato janë montuar pjesë – pjesë dhe janë publikuar nga LSDM-ja.

“Bomba” të reja, Mickoski kundër ligjit për PPS që të ndërprehet lënda “Perandoria”

Sërish publikohen bomba. Në kanalin “Reket 2” në “Jutjub” janë publikuar biseda të incizuara ku dëgjohet duke folur lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan...