ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Pens u shmang ta thotë sloganin “Black Lives Matter”

Nënpresidenti amerikan, Majk Pens, në intervistë për televizionin ABC, evitoi t’i thotë fjalët “Black Lives Matter” (Jeta e të zinjve vlen) dhe...

Në SHBA u shënua Dita e emancipimit racor

Pas protestave disajavore kundër brutalitetit policor dhe racizmit, mijëra aktivistë demonstruan nëpër SHBA, por në atmosferë të karnavaleve me rastin e Ditës...