ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

ASh: Qeveria i ha 60 mijë euro për vete dhe sjell masa që lejojnë largimin nga puna

Partia opozitare Aleanca për Shqiptarët ka kritikuar Qeverinë e Maqedonisë së Veriut për politikat "joefkase" në mbrojtjen e punëtorëve. Ilire Dauti nga kjo parti ka...