ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Arbër Ademi shërohet nga Covid-19, u rikthehet aktiviteteve si ministër

Ministri i Arsimit dhe Shkencës në largim, Arbër Ademi ka njoftuar se është shëruar nga virusi Covid-19 dhe se prej sot do...

Viti shkollor nis më 1 shtator, Ademi: Në Qeveri duan që nxënësit të rikthehen në shkollë

https://www.youtube.com/watch?v=wDnjwb79wNY Mësimi online nuk është efikas. Vetëm 4 për qind e prindërve nga rreth 10 mijë të...

ASH-AAA: BDI 18 vjet s’po mundet të ndërtojë një shkollë në Vizbeg, Ademi: Shkolla do të bëhet

https://www.youtube.com/watch?v=Oc4KU7NciQU&feature=youtu.be Ndërtimi i shkollës në Vizbeg ende nuk ka filluar. U bënë vite që...