ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Mitreski: LSDM tregoi se si me të vërtetë kujdeset për qytetarët

https://youtu.be/M5iRZOkhte4 LSDM në tre vitet e kaluara vazhdimisht ka treguar se çfarë do të thotë kujdes i...

Menduh Thaçi në Komunën e Bogovinës, “Do të sjell investime të huaja në çdo komunë”

https://youtu.be/vaVFUdsIeK0 Lideri i PDSH, Menduh Thaçi në takim me banorët e Komunës së Bogovinjës, ku tha se...

Digjen dy shtëpi në Vicë të Tetovës!

https://www.youtube.com/watch?v=BZ61zOn1zhE Dy shtëpi dhe tre kasolle e dy familjeve nga fshati Vicë të Tetovës janë kapluar nga zjarri. Viktima nuk ka ndërsa familjeve menjëherë në ndihmë...

Krerët shtetërorë urojnë ditën e Evropës! “U realizua ëndrra shumëvjeçare, jemi një familje”!

https://www.youtube.com/watch?v=7aFbyJNnIms Për Ditën e 9 Majit – Ditën e Evropës kreu shtetëror ka dërguar urime deri te qytetarët dhe Bashkimi Evropian për dhënien e datës...