ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

MAPAS: Shtylla e dytë dhe e tretë e pensionit vazhdojnë të rriten edhe në kushte krize

Deri në fund të gushtit të këtij viti në fondet pensionale vullnetare janë regjistruar 547.616 anëtarë, ndërsa vlera e përgjithshme e mjeteve...

Depozitat e depozituesve nga Eurostandard paguhen, prej katër bankave presin kjo të zhvillohet rrjedhimisht dhe pa vonesa

Dëmshpërblimi i personave të cilët kanë depozita deri në 30 mijë euro në Eurostandard që filloi prej sot në bankat po zhvillohet...

Pa ujë një pjesë e shfrytëzuesve nga Gllumova dhe Matka

Pa ujë sot nga ora 10:30 do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve nga fshati Gllumovë dhe fshati Matkë.

Trajnime për integritet dhe mbrojtje nga korrupsioni në sektorin e biznesit

Një seri trajnimesh të specializuara interneti për integritet dhe mbrojtje nga korrupsioni, të destinuara për të gjitha kompanitë që dëshirojnë të vendosin...

Nesër pa rrymë disa pjesë të Sopishtes, Kisella Vodës, Karposhit, Aerodromit dhe Sarajit

Nesër pa rrymë, në disa periudha të ditës, do të mbeten disa pjesë të komunave të Shkupit, informojnë nga QRMK.

Komunikacioni zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane...

ZVKM i parë Grubi takoi ambasadoren Gjermane Holstein: Jemi gati për fillim të negociatave me BE

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dheMarrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi e realizoi sot takimin eparë me Ambasadoren e Republikës...

Arkivi Shtetëror me botimet e tij do të marrë pjesë në Panairin e 32-të të Librit

Arkivi Shtetëror do të marrë pjesë në Panairin e Librit, i cili prej  nesër e deri më 14 shtator do të mbahet...

Qeveria Zaev-2 ende pa ndryshime në kabinet, Jeton Shaqiri konfirmon emërimin për ministër

Kryeministri në ardhje Zoran Zaev, ende nuk ka ndryshuar përbërjen e kabinetit të tij, përkundër telasheve që ka partneri i tij Ali...

Situata me Covid-19 në Gostivar serioze, 255 raste aktive në këtë rajon

Në tre komunat e rajonit të Gostivarit, situata me Covid-19 vazhdon të mbetet serioze, por gëzon fakti që numri i të sëmurëve...

Zaev: Në vitin 2021 do të kryhet regjistrimi i popullsisë

Për shkak të pandemisë me Covid-19 u shtye regjistrimi i popullësisë i cili ishte i paraparë të zhvillohet këtë vit. Zaev tha...

73 persona nga Tetova dënohen për mosmbajtje të maskës

Nga SPB-Tetovë bëjnë të ditur se gjatë 24 orëve të kaluara janë dënuar 73 qytetarë, për mosmbajtje të mjeteve mbrojtëse, më saktë...