ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Spasovski: Të mburremi me zgjedhjet e djeshme

Kryeministri i vendit, Oliver Spasovski në një konferencë për media tha se me zgjedhjet e djeshme vendi ka treguar vlera evropiane dhe...