ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

VMRO-DPMNE me program në Rajonin e Gjevgjelisë, “Mbi tre vjet në këtë rajon asgjë nuk është bërë”

https://youtu.be/3p0v-jy4k1k Mickoski ishte në Gjevgjeli, Dojran, Bogdanci dhe Vallandovë, ku para qytetarëve të këtyre komunave e prezantoi...