ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Thaçi në Çair dhe Zhelinë, “Më 15 korrik dilni votoni të parët, PDSH”

https://youtu.be/5NHt6AmwRp0 Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi në kuadër të fushatës zgjedhore vizitoi nëndegët në Çair dhe mbajti...

Nisin me punë galeritë, muzetë dhe bibliotekat, Galeria Nacionale do t’ia masë temperaturën çdo vizitori

https://youtu.be/-Ucn1QD-8Bs Galeria Nacionale po bëhet gati për të nisur me punë. Pas 4 muajve pauzë do të...