Sulm kibernetik në Ukrainë, në shënjestër faqet e internetit të qeverisë

Ukraina u godit nga një sulm masiv kibernetik dhe paralajmëroi qytetarët e saj që të përgatiten për skenarin më të keq. Nuk dihet se kush qëndron pas sulmit kibernetik të së premtes, por goditja vjen mes tensioneve të rritura me Rusinë e ndërsa bisedimet mes Moskës dhe Perëndimit kanë dështuar të ofrojnë ndonjë përparim serioz. … Continue reading Sulm kibernetik në Ukrainë, në shënjestër faqet e internetit të qeverisë