Spasovski pyet: Pse te “Monstra” paraburgimet u dhanë shumë më herët, e te Mijallkovi nuk u kërkua?

Duke folur për mosshqiptimin e masës së paraburgimit dhe mossigurimin e prezencës fizike të të akuzuarit kryesor Sasho Mijallkov në rastin “Target-Fortesa”, ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski ka bërë një paralele me rastin gjyqësor “Monstra”. Pyeti, se pse prokuroria në rastin “Monstra” kërkoi paraburgimin të akuzuarve ende pa u shpallur fjalët përfundimtare, kurse … Continue reading Spasovski pyet: Pse te “Monstra” paraburgimet u dhanë shumë më herët, e te Mijallkovi nuk u kërkua?