Spasovski: Dyshoj se çdo institucion ka gisht në ikjen e Mijallkovit

Si në Ministri të Punëve të Brendshme dhe në çdo institucion tjetër përgjegjësi, ka njerëz që janë përgjegjës për ikjen e Sasho Mijallkovit. Kështu ministri i MPB-së, Oliver Spasovski ka deklaruar se çdo institucion përgjegjës mund t’i ketë ndihmuar Mijallkovit që të arratiset. “Dyshoj se ka gisht çdo institucion të cilët një kohë të gjatë … Continue reading Spasovski: Dyshoj se çdo institucion ka gisht në ikjen e Mijallkovit