S’ka vend në Shipkovicë! Bekteshi, Ademi dhe Aziri mbesin në këmbë!

TË FUNDIT

Në tubimin e BDI-së që po mbahet sot në Shipkovicë të Tetovës, duket se nuk pati vend që të ulen të gjithë funksionarët e BDI-së, përcjell TV21.

Kësisoj, ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, deputeti Arbër Ademi dhe sekretari shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri kanë qëndruar në këmbë.

Kolegët e tyre, ministri i Financave, Fatmir Besimi dhe ai i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor duket se janë rahatuar dhe kanë zënë tashmë karriget.

Më vonë u gjet zgjidhja edhe për Bekteshin dhe Ademin – u ulën në një karrige. Aziri vazhdoi të qëndrojë në këmbë.

error: Content is protected !!