SHBA-të mbështesin nisjen e negociatave të BE-së me Shkupin dhe Tiranën

TË FUNDIT

Zëdhënësi i Departamentit të shtetit, Ned Prajs, publikoi se SHBA-ja mbështet hapje të negociatave për anëtarësim në BE me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, pa shtyrje.

“Mbështesim hapje të negociatave për anëtarësim në BE me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë pa shtyrje. Angazhohemi në nivelet më të larta në Qeveri, për ta demonstruar përkushtimin tonë drejt rrugës evropiane të vendeve aspirante”, ka shkruar Prajs në Twitter.

TË NGJAJSHME