Sefer Selimi: Arben Taravari duhej t’iu thoshte partnerëve se tërhiqen nga Qeveria

TË FUNDIT

Analisti politik, Sefer Selimi në ClickPlus në TV21 tha se edhe Arben Taravari, lider i ASh-së duhej të tregonte bonton politik, gjegjësisht t’iu kumtonte partnerëve të koalicionit se ka vendosur të shkojë me opozitën dhe të tërhiqet nga Qeveria.

“Arben Taravari dhe Dimitar Kovaçevski para se të bëhet ky postim. Tash ne që i ndjekim rrethanat politike e dimë që kjo punë vlonte nga brenda dhe ky postim nuk ishte një pozicionim personal dhe do të ishte edhe bonton politik që nëse do të kishte vendim për t’u tërhjekur nga koalicioni aktual dhe partnerëve aktual t’u thuhet se ne tërhiqemi. patën takim dhe ne që marrim vesh nga politika, e dinim se ASH vlonte nga brenda”, tha Selimi.