Samsung Galaxy S6, telefoni më i shpejtë në botë

Samsung Galaxy S6 është telefoni më i shpejtë në botë, duke mposhtur rivalët si iPhone 6 dhe LG G4. Kjo është bërë e ditur në një seri të testeve të standardizuara.
Samsung e ka telefonin më të shpejtë në botë në portofolin e saj: përkatësisht modelin Galaxy S6.
Në testet e bëra dhe sipas standardeve sintetike të bëra nga Tom’s Guide, Galaxy S6 shpërtheu duke e lënë konkurrencën e saj larg.