Rrëmuja për pasaportat e patentat e shoferit, LEN: Në vendin anëtar të NATO-s është paralizuar jeta e qytetarëve

TË FUNDIT

Nga Lidhja Europiane për Ndryshim porositën kremastarin teknik Talat Xhaferi që të ndërpres kampanjën zgjedhore dhe fotografimin e t’i qaset punës për zgjedhjen e këtij problemit të krijuar me pasaportat dhe me patentat e shoferit, pasi në mesnatë pritet të hyjnë në fuqi

“Në vazhdimësi kanë qenë në qeveri , në vazhdimësi i kanë gënjyer qytetarët që kjo nuk do të bëhet një çështje e madhe. Sot është sjellë puna që një vend anëtar në NATO të paralizohet komplet jeta e qytetarëve dhe institucionale”, tha Orhan Myrtezani, LEN.