Qytetarët këtë muaj do të marrin kthimin e TVSH-së prej 5,4 milionë euro për tremujorin e dytë

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Qytetarët të cilët skanojnë llogari fiskale nga fillimi i muajit do t’i marrin mjetet e kthimit për tremujorin e dytë.

Sipas të dhënave të Drejtorisë së të Ardhurave Publike (DAP) në përfundim me 30 qershorin e këtij viti janë skanuar gjithsej 41.650.814 llogari fiskale, është bërë qarkullim prej 21.414.380.426 denarë, ndërsa kthimi i përgjithshëm arrin 334.556.243 denarë gjegjësisht 5.440.000 euro. Gjatë këtij tremujori qytetarët do të marrin kthim të 15 për qindëshin nga qarkullimi i bërë në llogaritë fiskale. Gjatë tremujorit aktual, sipas ndryshimeve që i bëri Qeveria, do të bëhet kthimi i 20 për qind të TVSH-së për prodhimeve dhe shërbime vendore dhe 10 për qind për të huajt.

- Advertisement -

Sipas të dhënave të DAP, në prill, maj dhe qershor të këtij vitit janë regjistruar 24.974 shfrytëzues të ri në aplikacionin TVSH Ime.

Drejtoria e të Ardhurave Publike apelon qytetarët t’i azhurnojnë të dhënat në aplikacion me të cilat mundësohet pagesa e rregullt e kthimit. 

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -