Qeveria solli vendim: Gjysmëvjetori i dytë fillon më 1 shkurt, me prani fizike

TË FUNDIT

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në seancën e 7-të me radhë solli vendim që gjysmëvjetori i dytë në shkollat e vendit të fillojë më 1 shkurt, me prani fizike, transmeton TV21.

“Ky vendim është sjell në bazë të mendimit të Komisionit për sëmundje ngjitëse dhe në përputhje me rekomandimet e UNICEF-it, kurse Qeveria bën thirrje që t’u përmbahen dhe zbatohen protokollet për mbajtjen e mësimit me prani fizike”, qëndron në njoftimin e Qeverisë.

MARKETING I PAGUAR POLITIK