Pushimet e çmendura të fëmijëve të pasanikëve(Foto)

Nëse pushimet tuaja nuk kanë nisur apo nuk do nisin fare këtë verë, atëherë mos i shihni këto foto.
Ato tregojnë se si festojnë fëmijët e pasanikëve.
Një faqe në Intastagram, e quajtur “Fëmijët e pasur në Instagram”, ka shumë ndjekës dhe arsyet kuptohen.
Këtë herë ky koleksion tregon se si po i kalojnë ata pushimet e verës.
2A03E68B00000578-3141185-image-m-59_1435365887211
2A03E66400000578-3141185-image-m-44_1435365275200
2A03E68400000578-3141185-image-m-48_1435365530798
2A04A51800000578-3141185-And_two_summers_ago_This_Instagram_photo_captured_two_years_ago_-a-8_1435389230514
2A03541F00000578-3141185-image-m-56_1435365815547
2A03542C00000578-3141185-A_great_birthday_Instagram_user_kmelnichenko_uploaded_this_image-m-99_1435366808601
2A03544C00000578-3141185-image-m-62_1435365989135
2A03541800000578-3141185-image-m-52_1435365665513
2A03542500000578-3141185-image-m-54_1435365728869
2A03543400000578-3141185-image-m-46_1435365353186
2A03543800000578-3141185-This_photo_showing_two_young_women_approaching_a_helicopter_was_-a-7_1435389230361
2A03544200000578-3141185-Self_indulgent_-m-60_1435365930083
2A03545000000578-3141185-Private_transport_The_blog_has_so_far_spawned_two_E_network_real-a-6_1435389230306
bentley