Për 16,2 për qind është ulur blerja dhe shitja e prodhimeve bujqësore

Must Read

Sekuestrohen 67 mijë e 850 paund në aeroport

Policia Kufitare e Shqipërisë ka goditur një tjetër rast të mosdeklarimit të të hollave në kufi, ku...

Sanksionohen 210 shoferë në Shkup, 81 për shpejtësi të tejkaluar dhe 23 motoçiklistë

Në kuadër të kontrolleve të përforcuara në sferën e komunikacionit në territorin e Qytetit të Shkupit, policia...

Kontrolle parandaluese falas me rastin e Ditës botërore të zemrës

Në organizim të Institutit të Shëndetit Publik sot do të organizohen disa aktivitete për ngritjen e vetëdijes...
- Advertisement -

Janë ulur blerja dhe shitja e pothuajse të gjitha prodhimeve bujqësore, kumtoi Enti shtetëror për statistika.

Në tremujorin e dytë të vitit 2020 blerja dhe shitja e prodhimeve bujqësore paraqet 2.610.853.000 denarë, që në raport me periudhën e njejtë të vitit të kaluar paraqet rënie prej 16,2 për qind.

- Advertisement -

Tek blerja e prodhimeve bujqësore nga prodhues individual është vërejtur ulje për 17, ndërsa tek shitja e prodhimeve bujqësore nga prodhimi vetanak ulje për 15,5 për qind. ab/

- Advertisement -
  • Tags
  • 5

Sekuestrohen 67 mijë e 850 paund në aeroport

Policia Kufitare e Shqipërisë ka goditur një tjetër rast të mosdeklarimit të të hollave në kufi, ku është proceduar penalisht një 63-vjeçar...

Sanksionohen 210 shoferë në Shkup, 81 për shpejtësi të tejkaluar dhe 23 motoçiklistë

Në kuadër të kontrolleve të përforcuara në sferën e komunikacionit në territorin e Qytetit të Shkupit, policia dje shqiptoi gjithsej 210 sanksione,...

Kontrolle parandaluese falas me rastin e Ditës botërore të zemrës

Në organizim të Institutit të Shëndetit Publik sot do të organizohen disa aktivitete për ngritjen e vetëdijes te popullata në përgjithësi për...

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa

GJENDJA:  Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. FREKUENTIM: Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë...

Amy Coney Barrett e nominuar nga Trump për Gjykatën e Lartë

Presidenti amerikan, Donald Trump thuhet se do të nominojë Amy Coney Barrett, një të preferuar të konservatorëve socialë, për të qenë në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -