Osmani: Ivan Stoilkoviç, Zëvendës Kryeministër përgjegjës për marrëveshjen e Ohrit

TË FUNDIT

Pasi mandatari Hristijan Mickoski përmendi Ivan Stoilkoviç  gjatë shpalosjes së propozimeve për ministra në Qeverinë e ardhshme, ka reaguar Bujar Osmani ku tha se Stoilkoviç do të jetë zëvendës Kryeministër përgjegjës për marrëveshjen e Ohrit dhe shtoi se kjo ndodhë kur je i preferuar e jo i votuar

“Ivan Stoilkoviç, Zëvendës Kryeministër përgjegjës për marrëveshjen e Ohrit. Kështu është kur je i preferuar e jo i votuar”, ka shkruar Osmani.